Zeiss Batis 25mm f/2 Full Frame Sony E-Mount Lens İncelemesi

0 Shares

Zeiss Batis 25mm f/2 lens fiyatı ve özellikleri itibariyle aynasız Sony αlpha serisi için üretilen, OLED ekrana sahip ilk full-frame otofokus lenslerden birisi. Lens kullanım alanı itibariyle manzara ve mimari çekimlerde gerçek kaliteyi arayan fotoğrafseverlere hitap eden bir lens. Beklentisi yüksek olanların ve kaliteden ödün vermeyenlerin aldığı gerçek bir performans lensi.

satin-alma

Zeiss Batis 25mm f/2 Genel Özellikleri

  • Çok yönlü bir geniş açı lens olan Zeiss 25mm E-Mount lensler için özel tasarlandı. APS-C sensörlerle de uyumlu çalışan 25mm, krop faktöründen ötürü 37,5mm civarı bir odak uzaklığı veriyor.
  • Odak ve alan derinliği konusunda elinizi güçlendirecek f/2 stopluk diyafram açıklığı ile düşük ışık koşullarında da kaliteli fotoğraflar çekebileceksiniz.
  • Distagon Optik konsepti dahilinde 8 grup 10 elementten oluşan lensimiz en zorlu koşullarda dahi profesyonel çekim olanağı sağlar.
  • Berrak, doğru renklere sahip, kontrast seviyesi yüksek fotoğraflar sağlamasını sağlayan bir diğer unsur ise Zeiss T* yansıma karşıtı koruma. Yansıma ve gölgelenme probleminiz artık tarihe karıştı.
  • Lens üzerine yerleştirilmiş OLED ekran sayesinde odaklama ile ilgili tüm parametrelere hakim olacak ve düşük ışık koşullarında dahi uygun çalışma ortamını sağlayacaksınız.
  • Optik Resim Sabitleyicisi kameranızı elde kullandığınızda dahi titremeyi ve sarsılmayı minimum seviyelere indirir.
  • Doğrusal hareket eden motorları sayesinde lensiniz akıcı, hızlı ve sessiz çalışacaktır. Manuel odaklama için kauçuktan yapılmış özel halka kontrol becerinize katkı sağlayacaktır.

Zeiss Batis 25mm f/2 ile Çekilmiş Fotoğraflar

youtube-abone

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x