Lume Cube Video Işığı & Flaş İncelemesi ve Özellikleri

0 Shares

Lume Cube fiyatı ve teknik özellikleri itibariyle denizde, karada ve havada fiyat/performans açısından sahip olabileceğiniz en iyi ışık kaynaklarından birisi. Lume Cube 6000K renk sıcaklığının yanı sıra 0 ila 1500 lümen arasında ayarlama yapabileceğiniz bir değer aralığına sahip. Ebatının bıraktığı ilk izlenimin aksine, hem fotoğraf hem de video için son derece kullanışlı bir ışık kaynağıdır. Tam parlaklıkla kullandığınızda 20 dakika, yarım parlaklıkla kullandığınızda 2 saat gidebilecek şarj edilebilir bir bataryaya sahip.satin-alma

Dilerseniz manuel olarak dilerseniz Android veya IOS uygulamaları üzerinden Bluetooth’la kontrol edebilirsiniz. Bluetooth bağlantısıyla aynı anda 5 Lume Cube flaşı kontrol edebilirsiniz. Bünyesinde yer alan 6.35mm’lik montaj yuvası sayesinde flaşı birçok ekipmana monte edebilirsiniz. 30 metreye kadar su geçirmezlik özelliği olan flaşı bütün hava koşullarında veya su altında dilediğinizce kullanabilirsiniz.

Lume Cube Teknik Özellikleri

1.5 inch’lik boyutu ile avucunuza sığar.
Lume Cube akıllı telefon uygulaması Bluetooth (iOS, Android) ile kontrol edilir.
Ayarlanabilir aydınlatma 0-1500 lümendir.
Flash süresi 1 ve 1/8000 arasında ayarlanabilir.
Güç Tüketimi olarak ; 90% güçte 60 dakika , %50 güçte 120 dakikadan fazla kullanılabilmektedir.
33 metre derinliğe kadar su geçirmez.
Standart Bağlantı ile tripod ve ışık ayaklarına bağlanabilme.
6000K Işık Sıcaklığı
Üzerindeki optik sensör yardımı ile slave flaş olarak kullanılabilir.
Akıllı telefonlara yüklenebilen Lume Cube Pro uygulaması ile 5 Lume Cube ayrı ayrı kontrol edilebilir.
Kırmızı Göz kontrolü.

Akıllı Telefon Bağlantısı

Lume Cube akıllı telefon  bağlantısı ile fotoğraf ve video geliştirmek için mükemmel bir aksesuar. Bu akıllı telefon bağlama aparatı tüm mobil cihazlar ile uyumlu ve cebinizde tamamen ayarlanabilir 1.500 lümen ışık kaynağı sağlar. Akıllı telefonların küçük sensörlerinin handikaplarını ve gece çekimlerindeki sıkıntıları giderecek  pratik bir çözüme ulaşmış olacaksınız.

lume-cube-telefon

GoPro ve Drone Bağlantısı

Hem GoPro hem de dronlar (DJI Phantom 3, DJI Phantom 4, DJI Inspire vb.) için ayrı bağlantı aparatları bulunmaktadır. Düşük ışıklı ortamdayken, isterseniz denizin fersah fersah altında GoPro’nuzla çekim yapıyor olun, isterseniz arşa çıkıp dronla çekim yapıyor olun, Lume Cube her ortamda sizin için muhteşem bir ışık kaynağı olacak.

Su altında 30 metreye kadar kullanılabilen Lume Cube flaşınızı mobil cihazınızdan Bluetooth vasıtasıyla kontrol edebiliyorsunuz. Drone ile gece vakti çekim yapıyorsanız Lume Cube’ün bu fiyat karşılığında göstediği performansa şaşıracaksınız.

lume-cube-gopro

DSLR Fotoğraf Makinesi Uyumu

Herhangi bir kameranın üzerine Lume Cube monte ederek bugün piyasadaki boyutuna göre en iyi sabit ışığa sahip olabilirsiniz. Size birçok yönden en iyi sonuç için farklı ışık açıları sağlar.

Motosiklet ve Bisiklet Bağlantısı

Lume Cube ürününü motosiklet ve bisiklete bağlamak için kullanılabilen aparatla ışık kaynağınıza farklı açılar verebilirsiniz.

İhtiyacınıza Göre Alabileceğiniz Aksesuarlar

  1. Hot Shoe Mount
  2. Akıllı Telefon Bağlantı Aparatı
  3. GoPro Bağlantı Aparatı
  4. DJI Phantom 4 Drone Bağlantı Aparatı
  5. Akıllı Telefon Aparatı, Top Kafa ve El Tutamacı

youtube-abone

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x